Help

Wordt in het top-menu voor 'Forum & registreren' gekozen dan zijn er twee mogelijkheden.
gast De eerste balk is voor een Gast.

Leden hebben meer keuzen. 

leden

Index geeft een sommatie van het gehele Forum. Onderdelen daarvan zijn te maximaliseren of minimaliseren, rechterknop in de blauwe balk.

Recente onderwerpen geeft de discussies die ingekort dan wel tijdelijk uitgebreid kunnen worden door te klikken op "Maand", hetwelk de huidige standaard is.

Ongelezen is een lijst van de discussies die nog niet zijn geopend.

Nieuw onderwerp alleen door leden te openen. Eerst zoeken of u een bestand onderwerp vindt waar op geantwoord kan worden!!.
Indien u een link in een bericht wilt maken naar een ander onderwerp dan klikt u met de rechtermuis de titel (voor het hele draadje) of het onderwerp-id (uitsluitend het id) aan en 'copy link'. In het nieuwe bericht klikt u op het link teken en u plakt dan de link in het vakje naast de https:// Bovenin kunt u een tekst toevoegen aan de link.
Met de knop 'broncode' wordt de url als tekst getoond.

Geen antwoord door leden te openen. Geeft alle berichten waar nog geen antwoord op is gekomen.

Mijn onderwerpen geeft een lijst van al uw onderwerpen, zowel gestart als uw deelnames aan andere onderwerpen. Alleen een moderator kan een bericht verwijderen. U kunt de moderator een rapport sturen met uw wens.
Indien het bericht wezenlijk onderdeel uitmaakt van het gehele onderwerp dan wordt een bericht nimmer verwijderd. 

Profiel van uzelf en de mogelijkheid dit te bewerken. Denk vooral aan de instelling voor uw e-mail. Standaard, vanwege privacy, wordt uw e-mailadres niet getoond.
Hier kunt U ook de standaard foruminstellingen wijzigen naar Uw preferentie, bijvoorbeeld om bij de Recente Onderwerpen niet de standaard weer te geven maar bijvoorbeeld van de afgelopen maand. Zo ook of u de berichten in volgorde van oudste eerst of juist de nieuwste eerst.

Zoeken betreft een krachtige functie om in de data base gegevens terug te vinden. 

Log-in; zodra u bent ingelogd wordt de Index balk vergroot en - indien u een avatar heeft ingevoerd (zie Profiel) - ziet u dit bij de log-in staan.

Gemaakt door Kunena